Autobedrijf Pals & van Tilburg is genomineerd voor titel Autobedrijf van het Jaar!

 

Na telling van vele duizenden stemmen van consumenten uit het hele land, is Autobedrijf Pals & van Tilburg uit Marknesse een van de tien kanshebbers op de titel ‘Autobedrijf van het Jaar 2017-2018’. De verkiezing, op initiatief van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, wordt dit jaar voor de elfde keer georganiseerd.

 

Consumenten konden in april en mei hun stem uitbrengen op één van de 3.300 bij BOVAG aangesloten onafhankelijke autobedrijven. De tien genomineerden vergaarden, rekening houdend met hun eigen bedrijfsomvang, de meeste stemmen en kunnen dan ook met recht zeggen dat zij een flinke fanclub hebben. Ben van Tilburg, directeur/eigenaar van Autobedrijf Pals & van Tilburg is erg blij met de erkenning: ‘Wij zijn heel trots en dankbaar dat zoveel van onze klanten hebben gestemd op ons bedrijf. Een betere bevestiging voor het hele team is er niet. Binnenkort hopen we natuurlijk ook te horen dat ons bedrijf in de finale staat. Nu genieten we in elk geval met volle teugen van deze nominatie!’

 

Route naar de finale

De tien genomineerde bedrijven worden aan de tand gevoeld door een onafhankelijke keuringsinstantie en ze krijgen bezoek van mysteryshoppers. Daarna bepaalt een vakjury welke drie autobedrijven een plek in de finale verdienen, die plaatsvindt op 3 oktober tijdens het BOVAG Jaarcongres.

Bosch Car Service Pals & Van Tilburg

 

Service van hoge kwaliteit

Als u op zoek bent naar service van hoge kwaliteit, dan bent u op het juiste adres bij Bosch Car Service: Wij bieden advies, reparatie en onderhoud. Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor autobedrijven in Nederland. Voor onderhoud en herstelwerkzaamheden aan auto's van alle merken. Uw auto is bij Bosch Car Service dan ook in goede handen.

 

Ons netwerk staat elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen.

 

Wij doen alles voor uw auto

BOVAG
Bosch Car Service