Mijn naam is Martijn Popping, woonachtig in Emmeloord en werk sinds 1 februari 2017 als verkoper bij Autobedrijf Pals & van Tilburg. Ondanks dat ik 25 lentes jong ben, werk ik al 6,5 in de autobranche als verkoper. Na mijn studie aan de autoschool in Apeldoorn waar ik de opleiding tot verkoopadviseur personenauto's en verkoop management heb afgerond ben ik in Heerenveen bij Autobedrijf Jelle Talsma gaan werken. Een mooi bedrijf waar ik mijn passie voor italiaanse auto's direct in de praktijk kon brengen. We verkochten daar Fiat en Alfa Romeo. In mijn familie ben ik de derde generatie die actief is in de autoverkoop, je kan wel zeggen dat het met de paplepel is ingegoten.

 

Nu ben ik toe aan een volgende stap. Toen Ben me aanbood om als verkoper binnen zijn bedrijf aan de slag te gaan, hoefde ik niet lang na te denken. Juist nu we geen merkdealer meer zijn hebben we de vrijheid om allerlei soorten auto's te gaan verhandelen. Mooier kan het niet. En er staat al een fantastisch team klaar waar ik naadloos in pas.

 

Ik zie u dan ook graag bij ons mooie bedrijf Autobedrijf Pals & van Tilburg in Marknesse.

 

Met vriendelijke groet,

Martijn Popping

Martijn Popping

Bosch Car Service Pals & Van Tilburg

 

Service van hoge kwaliteit

Als u op zoek bent naar service van hoge kwaliteit, dan bent u op het juiste adres bij Bosch Car Service: Wij bieden advies, reparatie en onderhoud. Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor autobedrijven in Nederland. Voor onderhoud en herstelwerkzaamheden aan auto's van alle merken. Uw auto is bij Bosch Car Service dan ook in goede handen.

 

Ons netwerk staat elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen.

 

Wij doen alles voor uw auto

BOVAG
Bosch Car Service